SOBČIAK, spol. s.r.o.

Sme naozaj iba „mäsiarstvo“

Nebudem spomínať históriu iných, máme vlastnú.

Písal sa rok 1977, keď vtedy mladý, 24-ročný vyučený mäsiar Peter Sobčiak, nastúpil na pozíciu vedúceho predajne „Zdroj – mäso-údeniny“ v Žiline-Závodí. V roku 1978 nastúpila ako predavačka mäsa a mäsových výrobkov Mária Sobčiaková. Odvtedy uplynulo viac ako 40 rokov a za ten čas sa pod ich vedením, teraz už „mäsiarstvo Sobčiak“, stalo známym nielen pre obyvateľov Žiliny. V roku 1989, teda ešte pred pádom totalitného režimu, odkúpili Sobčiakovci predajňu mäsa a mäsových výrobkov od súkromných vlastníkov a začali rozvíjať svoje podnikanie v oblasti kúpy, predaja a výroby mäsa a mäsových výrobkov.

Svojou pracovitosťou, húževnatosťou a zmyslom pre poriadok dokázali z malého mäsiarstva vybudovať perspektívnu firmu s vlastnými výrobnými priestormi.

Jediná cesta, ako zvíťaziť nad konkurenciou, je prestať s pokusmi poraziť ju

Ako jediné mäsiarstvo v Žiline od svojho začiatku ponúkali svojím zákazníkom z vlastnej výroby nielen základné mäsové výrobky (klobásy, tlačenky a jaternice), ale aj párky, šunky, salámy a údené mäsá.

Mäsiarstvo Sobčiak je rokmi overenou značkou, ktorej záleží na kvalite vlastných produktov. Nami vyrábané mäsové výrobky si preto môžete zakúpiť iba v našich maloobchodných predajniach v Žiline-Závodí a na sídlisku Vlčince 2, ako aj u niektorých lokálnych predajcov.

Na záver by sme radi dodali, že históriu nášho mäsiarstva pomáhali vytvárať všetci, ktorých sme za tých 40 rokov v Závodí stretli. Rodina, známi a v neposlednom rade všetci zamestnanci a verní zákazníci.

Ak uspejete raz, môže to byť náhoda, ak uspejete dvakrát, môže to byť šťastie. Pokiaľ uspejete trikrát, je to vďaka usilovnosti a pracovitosti.

 

KONTAKT

SOBČIAK, spol. s r.o.

Výroba a predaj čerstvého
mäsa, mäsových výrobkov
so sídlom v Žiline.

O FIRME

IČO:  316 43 990
DIČ:  202 044 7077
IČ DPH:  SK20 204 47 077

Copyright © 2019 Sobčiak s.r.o.

KONTAKT